Over Ons


Een ongelooflijk oog voor wat de toekomst biedt in de mode. Een gepassioneerde drive om verwachtingen te overtreffen. Al meer dan 10 jaar werken we eraan om de best mogelijke onlinewinkelervaring te bieden en onze klanten kinderen te helpen hun stijl uit te drukken - niet alleen om mode te kopen.

LittleCapo.nl. is een toonaangevende kindermodewinkel die aantrekkelijke kinderkleding, schoenen en speelgoed en meer voor kinderen van 0 tot 16 jaar aanbiedt. Sinds 2011 zetten we ons in om onze klanten de best mogelijke service te bieden - en deze elke dag te verbeteren.

Wij geloven dat kindermode een optimistische onderneming is, en in die geest blijven we groeien en evolueren. Gratis verzending en gratis retourneren, mobiel winkelen en opwindende nieuwe partnerschappen in de detailhandel bieden ons blijvende mogelijkheden om meer klanten op meer manieren te bedienen met een frisse, relevante onlinewinkelervaring en een inspirerende stijl. Mode verandert. Winkelen verandert. Onze toewijding aan tevreden klanten niet.

LittleCapo Nederland